Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΤΑ???


Ο Ανάρχας τση Ζάκυνθος

1 σχόλιο:

Softart είπε...

Να μέχρι που φτάνει η καφρίλα τους.
Κύριε….. Υπουργέ τότε σαν αντιπολίτευση λέγατε αυτά! Σήμερα μετά από 5,5 χρόνια εξουσίας και οι αγρότες είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Τι έχετε να τους πείτε ? Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
Αλλά τι κάνατε? Κάνατε αυτό που πάντα η δεξιά ξέρει να κάνει καλλίτερα < Το διέρρεε και βασίλευε.> το να στρέφει τους πολίτες τον έναν εναντίον του άλλου.
Η κάθε επιτροπή αγώνος που σας επισκεπτόταν έφευγε με άδεια χέρια και ψεύτικες υποσχέσεις και όταν ο αγώνας φούντωσε καλέσατε τα κανάλια για να σας ακούσουν όλοι οι πολίτες να τους υπόσχεστε εντυπωσιακούς αριθμούς μεν, αλλά στην ουσία ψίχουλα σε αυτά που δικαία ζητούν όπως λέτε στο ανώτερο video και Κύριε… υπουργέ οι αγρότες δεν σας ζήτησαν μόνο χαρτζιλίκι αλλά ένα σωρό αιτήματα και προβληματισμούς αλλά κουβέντα μηδέν.
Κύριε ….. Υπουργέ πιστεύω στα καθήκοντα σας απέναντι στους αγρότες ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.
Αλλά στον στόχο σαν κυβέρνηση πετύχατε ΑΡΙΣΤΑ να στρέψετε την κοινή γνώμη εναντίον των αγροτών (τους δίνουμε 650.000.000€ αλλά δεν τους φτάνουν) πολύ σύντομα θα δούμε αγανακτισμένους οδηγούς, πολίτες, φορτηγατσίδες,
Εμπόρους, δημοσιογράφους και εσείς φροντίσατε να φαίνετε ότι φταίνε οι Αγρότες για μια φορά ακόμα.
Κύριε…….Υπουργέ και Κύριε…….. Πρωθυπουργέ τι θα συμβεί όταν θα αρχίσει το ξύλο στα μπλόκα ?
Είστε πολύ κατώτερη των περιστάσεων κάντε μας την χάρη και ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ τώρα. Πριν θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς η τραυματίες από την ανευθυνότητα σας.