Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ...ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ...

Το υπουργείο ποντάρει πλέον στο χαρτί της διάσπασης των αγροτών, αφού παρά τις ασάφειες και τα κενά που άφησε στην εξειδίκευση των ενισχύσεων ανά προϊόν, φαίνεται ότι οι βαμβακοπαραγωγοί είναι περισσότερο ευνοημένοι έναντι των υπολοίπων. Γεωγραφικά, αυτό μεταφέρεται στη Θεσσαλία, όπου ισχυρά μπλόκα ελέγχονται από γαλάζιους αγροτοσυνδικαλιστές, οι οποίοι μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αμφισβητούν εμμέσως τους συναδέλφους τους που συγκρότησαν το πανελλήνιο συντονιστικό. Ταυτόχρονα, καλλιεργείται εντέχνως η πεποίθηση ότι το πακέτο Χατζηγάκη θα φανεί σύντομα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών και «όποιος θέλει ας πάρει τα λεφτά».

Με αλλα λογια,η Ελληνικη Κυβερνηση χρησιμοποιώντας τους πιο υπουλους,βρωμικους και προπαγανδιστικους τροπους...προσπαθει να χτυπησει τις συνειδησεις των αγροτων στη ριζα τους και εκει που πονανε ολοι τους πιο πολυ...ωστε στο τελος να το βουλωσουν και να τους απο πανω και ευχαριστω για τα χρηματα τα οποια πηραν....Στη τσεπη τους και στο ρευστο εφημερο χρημα.
Αθανατες δεξιες τακτικες...

prezatv

Δεν υπάρχουν σχόλια: