Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργο, η ζωή δεν είναι ποδόσφαιρο. Πέταξε έξω όλους τους βαρυποινίτες Πασόκους και σκέψου σοβαρά, ποιους celebrities (της κακιάς ώρας) θα επιλέξεις.


Ο Ντέμης είναι καλός για αφισέτα, οχι για βουλευτής.

Η ζωή
δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι lifestyle, φίλε Γιώργο.
Δυστυχώς είναι πολύ πραγματική.
Σκέψου λοιπόν πολύ καλά, ποιούς θα πάρεις μαζί στο μεγάλο προσωπικό σου στοίχημα: την εξυγίανση της χώρας, την επανίδρυσή της, την απαλλαγή της απο τον ζυγό των νταβατζήδων.
Φυσικά αυτό το στοίχημα δεν θα το κερδίσεις με τους Ακηδες, τους Νεονάκηδες, τους Πρωτόππαπες, τα εξαπτέρυγα του Σημίτη. Γιατί να φορτωθείς εσύ τους βαρυποινίτες στη συνείδηση του λαού, Πασόκους;
Ολοι αυτοί περίμεναν να στραπατσαρισθείς και γελούσαν με τις ειρωνείες του ΒΗΜΑτος και των νταβατζήδων προς το πρόσωπό σου.
Ε, λοιπόν απκέφαλισέ τους-όπως θα έκανε και ο Πούτιν-για να μην τους βρεις μπροστά σου. Δεν χρωστάς τίποτε σε κανέναν εκτός απο τους Ελληνες πολίτες που εναποθέτουμε σε σένα τις τελευταίες μας ελπίδες.
Οσο για τον Ντέμη Νικολαίδη και τα λοιπά λαμπερά ονόματα του εγχώριου Μπόλιγουντ, μην ασχολείσαι. Ασε το προνόμιο αυτό στον Καρατζαφέρη και τους πλαστικούς ήρωες στη φυσικό τους χώρο: Αφίσες στα παιδικά δωμάτια. Ο Ντέμης είναι καλός για αφισέτα, οχι για βουλευτής.
Πρόσεχε...

kourdistoportocali

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Προσυπογράφω και Σας συγχαίρω!!!