Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ερμαιο του Λούλη, ο 53χρονος. Ιδέα του επικοινωνιολόγου ήταν το συγχωροχάρτι του Καραμανλή στον Αρχιερέα Σημίτη...



Δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει πλέον ο 53χρονος. Η μάλλον ξέρει οτι πηγαίνει με χίλια στο πολιτικό πάτο. Είναι τόση η ανημποριά του και η αίσθηση οτι βρίσκεται ήδη μπλεγμένος στα δίχτυα του Χριστοφοράκου, ώστε αγωνιά για το προσωπικό του αύριο. Φυσικά απο το Μαξίμου, διαρρέουν πως το σύστημα Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη, είναι αυτό που φρόντισε ν αποδράσουν οι Χριστοφοράκος, Καραβέλας και να απαξιώσει την δικαστική έρευνα.
Δυστυχώς όμως για τον 53χρονο, οι Ελληνες πολίτες βλέπουν στο πρόσωπό του τον πρωθυπουργό της χώρας κι αν δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, κακώς έβαλε την Ελλάδα στη περιπέτεια της διακυβέρνησής του. Ας πήγαινε για κοινοτάρχης Ραφήνας.
Είναι τόση η αμηχανία του, που τώρα πλέον έχει αφεθεί στις παπαριές του Γιάννη Λούλη περί μεσαίου χώρου. Ο Λούλης τον ορμήνευσε να δώσει συγχωροχάρτι στην άθλια και διαπλεκόμενη με τους νταβατζήδες κυβέρνηση Σημίτη, λες και ο Ελληνικός λαός είναι μαλάκας και ξεχνά. Ο Λούλης τον έχει φάει να προτείνει και τον Αρχιερέα Σημίτη, για υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γι αυτό και ο Σημιτάκος, μέσω της αυλής του, αρνήθηκε να είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του Πασόκ.
Αλήθεια, πόσο μαλάκες πρέπει να είναι οι νεοδημοκράτες, ώστε να καταπιούν τόση ξεφτίλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: