Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Η συγκυβέρνηση του Βαγγέλη

Τα έχουν πάρει άσχημα στο κρανίο οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου με την σημερινή συνέντευξη του Ε. Βενιζέλου στον Τύπο της Κυριακής. Πιστός στην γραμμή της συγκυβέρνησης των δυο μεγάλων κομμάτων που θέλει να περάσει κυρίως ο ΔΟΛ, επισημαίνει ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί ΜΟΝΗ ν' αντιμετωπίσει την κρίση. Δεν είναι τυχαία η στιγμή της παρέμβασης του Ε. Βενιζέλου. Σε μια περίοδο που η αυτοδυναμία του Γ. Παπανδρέου είναι ολοένα και πιο πιθανή, ο "Μπένυ" χτυπάει σε μια εφημερίδα η οποία κινείται στον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο, την πιο κρίσιμη στιγμή. Όποιος νομίζει ότι όσα είπε τα είπε τυχαία κάνει πολύ μεγάλο λάθος...

pressmme

Θυμάστε το μεγάλο έλλειμμα του Βαγγέλη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ; Πολιτικοί αναλυτές και όχι μόνο, υπογράμμιζαν τότε το έλλειμμα "συναισθηματικής νοημοσύνης" του Βαγγέλη.
Αποδεικνύεται ότι είχαν δίκαιο! Σήμερα που το σύστημα της δεξιάς βυθίζεται ο επίδοξος τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κρυφτεί...Από προβοκάτσια σε προβοκάτσια...και όπως λέει και ο ποιητής: χέρι-χέρι με τον Ντερμπεντέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: