Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

H αναλγησία έχει τα όρια της...

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Η αδιαφορία που έχουν δείξει οι αρμόδιοι Υπουργοί για τα καταγγελλόμενα αλλά και την ίδια τη ζωή του απεργού πείνας επί 119 ημέρες, Θοδωρή Τενέζου καθώς και η απόφαση του να προχωρήσει και σε απεργία δίψας, σε μια ύστατη προσπάθεια για να βρει το δίκιο του, με οδηγεί να απευθυνθώ σ’ Εσάς.
Έπειτα από την απόφαση αυτή του Θοδωρή Τενέζου που μαθηματικά οδηγεί στο θάνατο και ο γιατρός Γιώργος Κοσμόπουλος, προχώρησε σε απεργία από κάθε είδους υγρά, τροφή και φαρμακευτική αγωγή, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για την επιβίωση του, μιας και πάσχει από σοβαρή αιματολογική νόσο.
Ο Θοδωρής Τενέζος από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησε την απεργία πείνας, βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της οδού Πατησίων 70, διαμαρτυρόμενος γιατί το υπουργείο Ανάπτυξης και η κυβέρνηση, έχουν γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη τους απέναντι του.
Ο επιχειρηματίας που εδώ και 2,5 χρόνια κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στην κυβέρνηση το σκληρό ελληνικό καρτέλ του χάλυβα, που κατέστρεψε την επιχείρησή και την οικογένειά του, η οποία ήταν πρότυπο ανάπτυξης, διαμαρτύρεται για την προστασία που παρέχεται στο συγκεκριμένο καρτέλ των μεγαλοβιομήχανων και όχι μόνο.
Η ανάγκη για εξέταση τουλάχιστον των καταγγελόμενων είναι επιτακτική, καθώς όσο πιο αργά γίνει, τόσο περισσότερο κινδυνεύει η ζωή των Θόδωρου Τενέζου και Γιώργου Κοσμόπουλου.
Ας δείτε επιτέλους και την ανθρώπινη διάσταση του θέματος και η αναλγησία έχει τα όρια της.
Με εκτίμηση,
Βασίλης Κεγκέρογλου
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου
* Άσχετο
Τα παχύδερμα έχουν ευαισθησία;

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: